Parmaschinken dop gepresst. mit langer reifung 6.8 kg
  • Parmaschinken dop gepresst. mit langer reifung 6.8 kg
  • Parmaschinken dop gepresst. mit langer reifung 6.8 kg

Jambon de parme dop pressé, long affinement 6,8 kg

30103

Carefully selected Italian pork legs are worked with just the right amount of sea salt in order to keep the unique sweetness of Prosciutto Crudo. After 18-20 months of natural ageing hung to air, Prosciutto becomes an exceptional quality product, whose flavour is absolutely inimitable.

Ingrédients: Viande de porc, sel.

30103

Fiche technique

Produktgruppe
Frisch
Haltbarkeit
6 Monate
Masseinheit
Kg
Herkunftsregion
Italien - Emilia-Romagna
Verpackungsart
Beutel
Stückzahl/Karton
8
Stückzahl/Palette
560
Kartons/Lage
14
Lagen/Palette
5
Intra
16024110
Nettogewicht (g)
8000

Références spécifiques