Pancetta (bauchspeck) mit pfeffer. flach (halbiert) 1.7 kg
  • Pancetta (bauchspeck) mit pfeffer. flach (halbiert) 1.7 kg
  • Pancetta (bauchspeck) mit pfeffer. flach (halbiert) 1.7 kg

Pancetta au poivre plate (moitié) 1,7 kg

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Bacon is a cured meat prepared with the pork belly. After the trimming, there is the maturation (at least 50-60 days) where the meat is sprinkled with salt, flavourings, spices and black pepper. The final look of the this cut is a layer of white colour fat and rose threads of lean meat.

Ingrédients: Viande de porc, sel, épices, arômes, dextrose, saccharose, antioxydant: E300, conservants: E250, E252.

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Fiche technique

Produktgruppe
Frisch
Haltbarkeit
5 Monate
Masseinheit
Kg
Herkunftsregion
Italien - Venetien
Verpackungsart
Beutel
Stückzahl/Karton
1.7
Stückzahl/Palette
680
Kartons/Lage
5
Lagen/Palette
5
Intra
16024919
Nettogewicht (g)
1700

Références spécifiques