Kapernfrüchte in essig 310 g
  • Kapernfrüchte in essig 310 g
  • Kapernfrüchte in essig 310 g

Fruits du câpres dans le vinaigre 290 g

116

Tapering “cucunci” (caper berries) are picked, rinsed and pickled in salt and water. Then, either they are salted or, as in this case, they are immersed in vinegar. In order to remove vinegar traces, they have to be rinsed before use. They are a charming final touch on salads or tasty crouton crisps.

Ingrédients: Fruits de câpres, eau, vinaigre de vin, sel. Contient SULFITES.

116

Fiche technique

Produktgruppe
Trocken
Haltbarkeit
18 Monate
Masseinheit
Nr
Herkunftsregion
Italien - Apulien
Verpackungsart
Glas
Stückzahl/Karton
6
Stückzahl/Palette
2160
Kartons/Lage
24
Lagen/Palette
15
Intra
20059920
Artikel-Barcode
8019760998399
Stückmenge
1
Nettogewicht (g)
310
Abtropfgewicht (g)
170

Références spécifiques